Celebrities Gossip Showbiz

Edhe një princ mund të shfaqë dobësi, ja çfarë zbulon shoku i klasës së Princit William!

Kolegji Eton mund të listojë disa ish-nxënës që përfshijnë kryeministra, anëtarë të familjes mbretërore, aktorë të Hollywood-it dhe autorë të famshëm. Gjithashtu, ndër emrat në listën prestigjioze janë Princi William dhe fituesi i çmimit Oscar, Eddie Redmayne.

Prince William on the rugby pitch at Eton

Dyshja ndoqën shkollën e konviktit vetëm për djem së bashku në fund të viteve ’90, me vëllain më të vogël të William, Princin Harry disa klasa më poshtë. Ata dikur ishin fotografuar së bashku të veshur me jelekë xhazi dhe madje dolën në fushë për të luajtur rugby së bashku.

Prince William on his first day at Eton College in 1995

Por Eddie zbuloi një herë se kur luante një sport të vështirë, në të vërtetë i vinte keq për William, të cilit shpesh i bëhej një “luftë” e ashpër në fushë. Duke folur në një emision në SHBA në vitin 2018, Eddie u shpreh si më poshtë.

Gjithmonë më vinte pak keq për të, sepse në thelb çdo shkollë që luante, gjithçka që donte të bënte ishte të fitonte Princin William dhe të thonin, “Unë u përballa me Princin William”.

Edhe pse ata ishin në shkollë së bashku, duket se Eddie nuk është në kontakt të ngushtë me William dhe pjesën tjetër të familjes së tij. Kur u pyet nëse ishte i ftuar në dasmën mbretërore të Princit Harry, ai tha se nuk ishte.