Edi dhe Arta ju njohin me premierat e filmave në Cinepelxx! Ja pse nuk duhen humbur…
@ the Movies • 15:48 16/10/2021
Ashtu si çdo të premte në emisionin "At The Movies" me Artën dhe Edin, diskutohen filmat e rinj që shfaqen këtë javë në Cineplexx. Ja se cilët janë ata... Arta Sinamati Edi Hallaçi Wizii Dj
Zbuloni filmat më të rinj të Cineplexx për këtë javë!
@ the Movies 12:47 06/08/2022
Gjithçka që duhet të dimë për “DokuFest” na e tregon producentja e tij Alba Çakalli!
@ the Movies 12:29 30/07/2022
Zbuloni premierën më të fundit në Cineplexx!
@ the Movies 12:29 30/07/2022
Cilët janë 10 filmat dhe serialet që këtë verë duhet t’i shikoni me patjetër?
@ the Movies 12:33 23/07/2022
Cilat janë premierat që nuk duhet t’i humbisni kurrësesi në Cineplexx gjatë këtyre ditëve?!
@ the Movies 12:15 23/07/2022
Korça Short Film Festival, Gledis Bica drejtori i këtij eventi na zbulon më shumë!
@ the Movies 09:25 16/07/2022
Njihuni me filmat më të rinj të Cineplexx!
@ the Movies 09:23 16/07/2022