Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Edi dhe Arta na njohin me premierat e filmave në Cineplexx të cilat nuk duhen humbur!
@ the Movies • 16:51 04/09/2021
Kjo e premte shënoi fillimin e sezonit të ri të emisionit "At The movies" në Top Albania Radio. Si çdo herë Edi dhe Arta na njohën me premierat e filmit të cilat janë duke u shfaqur në Cineplexx, si dhe informacionet më të fundit nga bota e kinematografisë. Arta Sinamati Edi Hallaçi Wizii Dj
Regjisori Bujar Alimani zbulon gjithçka nga filmi më i ri “The Albanian Virgin”!
@ the Movies 15:50 16/10/2021
Edi dhe Arta ju njohin me premierat e filmave në Cinepelxx! Ja pse nuk duhen humbur…
@ the Movies 15:48 16/10/2021
Kush i njeh më mirë filmat e James Bond?!
@ the Movies 15:43 09/10/2021
“No Time To Die” tashmë në Cineplexx, ja arsyet se pse nuk duhet humbur!
@ the Movies 15:41 09/10/2021
“At The Movies” prezanton premierat më të fundit në “Cineplexx”!
@ the Movies 18:40 02/10/2021
“Arratisja me not nga Velipoja në Jugosllavi”! Ardit Sadiku flet mbi dokumentarin shqiptar!
@ the Movies 18:27 02/10/2021
Cineplexx sjell “Boss Baby 2” dhe të tjera premiera të cilat nuk do të donit t’i humbisnit!
@ the Movies 14:49 25/09/2021