Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Einxhel Shkira dhe Afrika! Prezantuesja tregon detaje nga eksperienca e saj ‘tropikale’
Live From Tirana • 17:54 18/09/2021
Së fundmi është përfolur shumë rreth udhëtimit të Einxhelit në Afrikë dhe prezantuesja zbulon në "Live From Tirana" detaje nga eksperienca e saj 'tropikale'. Elios Shuli Einxhel Shkira DJ Danko
Dritan Kastrati tregon gjithçka rreth rolit të tij në serialin e suksesshëm të “$NOB”!
Live From Tirana 20:08 03/12/2021
Si lindi e gjithë ideja e serialit “$NOB”?/Olsi Abazi tregon gjithçka për TAR!
Live From Tirana 20:05 03/12/2021
Ekskluzivisht në TAR, zbulohen detaje të reja të rikthimit të aktorit Piro Qirjo vetëm për “$NOB”!
Live From Tirana 20:04 03/12/2021
“Nuk m’i ka dëgjuar këshillat”/Vigan Shehu rrëfen si e ka parë vëllain e tij brenda shtëpisë së BBV!
Live From Tirana 11:37 03/12/2021
Armand Peza tregon për TAR gjithçka në lidhje me dekorimet e festave të fundvitit!
Live From Tirana 11:36 03/12/2021
Si ndikon atmosfera festive e fundvitit në humorin tonë?!
Live From Tirana 10:52 03/12/2021
“Ne kemi problem me kulturën e heshtjes”/Drejtësia sociale në Shqipëri nga sytë e Ervin Muços!
Live From Tirana 11:54 02/12/2021