Ekskluzivisht për TAR/Alban Skënderaj vjen me një urim për të gjithë shqiptarët!
TAR Exclusive • 11:32 31/12/2021
Sot në “Maratonën e 100 Këngëve më të mira të Vitit” ishtë i ftuar nëpërmjet një lidhjeje telefonike këngëtari i njohur Alban Skënderaj i cili i uroi të gjithë shqiptarët për Vitin e Ri! Alban Skënderaj
Pas rezultatit 0-1 të Tiranës përballë Zrinjski-t, gjendja në ‘Air Albania’ tensionohet!
TAR Exclusive 22:43 19/07/2022
Dasmë në horizont?! Ermal Peçi i zbulon sekretin Mariza Ikonomit!
TAR Exclusive 10:32 05/07/2022
Miqësia e ngushtë me Mariza Ikonomin dhe ‘meraku’ që Ervin Kurti ka për mikeshën e tij…
TAR Exclusive 10:31 05/07/2022
Mariza Ikonomi për TAR: “Jam frymëzuar nga dashuria për këngën e re…”
TAR Exclusive 10:29 05/07/2022
Cilësitë më të mira artistike të Mariza Ikonomit na i zbulon eksluzivisht për TAR Rovena Dilo!
TAR Exclusive 10:28 05/07/2022
Nuk mund të mungonte në Calabëria Fest “Grupi Bilbili”!
TAR Exclusive 14:56 01/07/2022
Një grup në kërkim të muzikës tradicionale, Banda Adriatica vjen në Calabëria Fest!
TAR Exclusive 14:50 01/07/2022