Ekskluzivisht për TAR/Arditi, Kiara dhe Liesa rikujtojnë kohën e “Select” në Top Channel!
Live From Tirana • 11:42 19/01/2022
Të ftuar në studion e “Live From Tirana” kanë qenë Kiara Tito, Liesa Haxhiasllani dhe Ardit Murataj. Treshja kanë rikujtuar kohët kur ata ishin pjesë e “Select” në Top Channel. Çfarë kujtimesh mbajnë ata nga ajo periudhë? Elios Shuli Ksenja Shoshaj Ardit Murataj Liesa Haxhiasllani Kiara Tito Danko Dj
Kënga e saj e re është dedikim për Kristin?! Për këtë e shumë të tjera Keisi Medini flet për TAR!
Live From Tirana 10:40 01/06/2023
Në vend të Arbër Hajdarit, Zhaklina Gjolla dëshiron këtë personazh si opinionist të BBV!
Live From Tirana 13:06 31/05/2023
Ardin Badiviku zbulon detajet e Unum Festival: “5 DJ-të më të mirë që do të performojnë…”
Live From Tirana 13:04 31/05/2023
“Brenda 1 viti kam humbur 6 njerëz”/Fleura Shkëmbi tregon si të menaxhojmë dhimbjen e shpirtit!
Live From Tirana 10:01 30/05/2023
Producenti Eugen Herri: “Flori Mumajesi është Timbaland-i i Shqipërisë”!
Live From Tirana 10:00 30/05/2023
Çfarë ka ndodhur me ndjekësit në Instagram të personazheve të “BBV”?!
Live From Tirana 15:52 26/05/2023
Atmosfera në SOF, Adi Pojana zbulon gjithçka për dëgjuesit | Powered by Coca-Cola Zero
Live From Tirana 15:52 26/05/2023