Ekskluzivisht për TAR/ Art Abazi zbulon planet e tij të ardhshme sa i përket muzikës!
Live From Tirana • 12:27 22/11/2022
Art Abazi është një nga artistët më të talentuar të tregut muzikor shqiptar. Së fundmi ai ka qenë mjaft aktiv me projekte të reja dhe së fundmi ka publikuar këngën “Harrom”. I ftuar në një lidhje telefonike për “Live From Tirana”, Arti na ka folur më shumë mbi këtë projekt, por edhe atë që pritet së shpejti… Stenaldo Mëhilli Art Abazi Wizii Dj
Shpat Deda zbulon gjithçka rreth serisë së koncerteve të tij në Kosovë!
Live From Tirana 12:50 03/12/2022
Ja nga çfarë duhet të ‘ruhet’ çdo shenjë e horoskopit në muajin dhjetor, sipas Jorgo Pullës!
Live From Tirana 15:19 01/12/2022
Ina Kollçaku për TAR: “Shoqëria jonë është 100% pedofile!”
Live From Tirana 15:02 01/12/2022
“Të jesh transgjinor në Shqipëri është luftë për mbijetesë”, David Cuka flet për TAR.
Live From Tirana 11:19 01/12/2022
Botox, apo Face yoga?! Laura Xhaxhiu jep përgjigjen.
Live From Tirana 11:11 01/12/2022
Producentja e filmit “A Cup of Coffee and New Shoes On”, Blerina Hankollari, zbulon më shumë për të!
Live From Tirana 11:12 30/11/2022
Ibro Deli: “Unë jam shumë i lidhur me beba dhe dua të bëj një beb…”
Live From Tirana 15:47 28/11/2022