Ekskluzivisht për TAR/Eneda Tarifa na tregon gjithçka rreth “Tirana ArtFest” dhe projekteve të reja!
Live From Tirana • 10:03 13/05/2022
Në emisionin “Live from Tirana” ishte e ftuar këngëtarja e njohur Eneda Tarifa për të na folur më shumë rreth eksperiencës së saj si juri në “Tirana ArtFest”, vizioni i të cilit është zhvillimi i kreativitetit dhe aftësive interpretuese tek të rinjtë, mosha 15-19 vjeç. Si i ka ardhur e gjithë kjo përballje me rininë Enedës? Elios Shuli Sindi Mila Eneda Tarifa Danko Dj
Propozimet e fundit të markave të mëdha të modës, Ardi Asllani: Nëse ‘krijon’ zhurmën sot je trend!
Live From Tirana 15:56 28/05/2022
Rolet e saj në teatër dhe sa e vështirë është të jesh një aktore, Ina Gjonçi tregon për TAR!
Live From Tirana 15:37 28/05/2022
Romina Ruda zbulon gjithçka mbi projektin më të ri “The Nightflix”!
Live From Tirana 09:39 28/05/2022
Nilsa Hysi zbulon për TAR më shumë për këngën e saj të re!
Live From Tirana 09:38 28/05/2022
Marrëdhënia e brezit të ri me gjyshërit e tyre, Genta Gjapi rrëfehet për TAR!
Live From Tirana 09:37 28/05/2022
Neda Balluku: “Ja pse është e rëndësishme që të pranojmë ndryshimet që po pëson kukulla Barbie sot!”
Live From Tirana 15:30 27/05/2022
Sonila Meço për TAR, gratë në ditët e sotme janë të stresuara më shumë nga burrat apo nga fëmijët?!
Live From Tirana 15:19 27/05/2022