Celebrities Live From Tirana

Ekskluzivisht për TAR/Ledri Vula ka një urim special për vitin 2022 për të gjithë ju!

“Maratona e 100 Këngëve më të mira të Vitit” vijon në Top Albania Radio me disa urime shumë speciale nga artistët më të dashur shqiptarë. Njëri prej tyre ka qenë dhe këngëtari i njohur Ledri Vula i cili i uroi të gjithë me këto fjalë zemre:

Hey whats’up, jam Ledri. Ju falenderoj të gjithëve që ma keni bërë këtë vit të bukur. Uroj të ketë qenë edhe për ju i tillë. Uroj që në 2022 t’ju shoh më shpesh, më shumë e më ‘fire’. Deri atëhere dëgjoni Top Albania Radio, Love u all, it’s your boy, Vula!