Ekskluzivisht për TAR nga Prishtina, Art Abazi uron të gjithë shqiptarët për Vitin e Ri!
TAR Exclusive • 13:45 31/12/2021
Deri më tani “Maratona e 100 Këngëve më të mira të Vitit” ka patur plot të ftuar special dhe para pak minutash ishte i ftuar nëpërmjet një lidhjeje telefonike këngëtari shumë i talentuar, Art Abazi. Urimi i tij për vitin 2022 për të gjithë shqiptarët është shumë special. Art Abazi
Deklarata që trazoi rrjetin, reagimet e Zhaklinës dhe Fifit!
TAR Exclusive 19:30 24/06/2022
Interpretimi i Ndriçim Xhepës në eventin e ‘Shtëpisë Studio Kadare’!
TAR Exclusive 20:53 15/06/2022
Interpretimi i Arben Derhemit dhe Olta Dakut në eventin e ‘Shtëpisë Studio Kadare’!
TAR Exclusive 20:52 15/06/2022
Interpretimi i sopranos Erinda Agolli në eventin e ‘Shtëpisë Studio Kadare’!
TAR Exclusive 20:51 15/06/2022
Një event që nuk duhej humbur ai i ‘Colour Day Festival’!
TAR Exclusive 10:03 15/06/2022
CryJaxx i ‘vunë flakën’ skenës së “Colour Day Festival”!
TAR Exclusive 15:00 14/06/2022
Dj Noiian merr pjesë për herë të parë në ‘Colour Day Festival’!
TAR Exclusive 14:59 14/06/2022