Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Ekskluzivisht për TAR, XEX dhe Robb Daddy zbulojnë gjithçka rreth këngës së re “Sonte Funky”!
Live From Tirana • 10:18 15/01/2022
Ditën e kaluar në emisionin “Live from Tirana” ishin të ftuar në studio artistët e rinj e të talentuar XEX dhe Robb Daddy për të na folur më shumë rreth projektit të tyre të ri muzikor të titulluar “Sonte Funky”. Elios Shuli Brarend Akçiu XEX Robb Daddy Wizii Dj
Kush janë yjet që kryesojnë listën e “Social Top 5” këtë javë!
Live From Tirana 16:44 16/01/2022
Ekskluzivisht për TAR, XEX dhe Robb Daddy zbulojnë gjithçka rreth këngës së re “Sonte Funky”!
Live From Tirana 10:18 15/01/2022
Cili nga çiftet brenda shtëpisë së “Big Brother VIP” do të mbijetojë më gjatë sipas publikut?
Live From Tirana 10:10 15/01/2022
Mirëqenia dhe terapitë alternative, Fleura Shkëmbi na flet për seancat e hipnozës!
Live From Tirana 13:25 14/01/2022
Jori Çomani në TAR na tregon gjithçka që duhet të dini rreth terapisë holistike!
Live From Tirana 12:08 14/01/2022
Çfarë i streson dhe si e përballojnë stresin shqiptarët?
Live From Tirana 11:31 14/01/2022
“Bota flet shqip”, Fredi Balaj na zbulon më shumë lidhur me fjalët që rrjedhin nga gjuha shqipe!
Live From Tirana 13:42 13/01/2022