Bota Celebrities

Ekspertja e gjuhës së trupit analizon sjelljen e familjes mbretërore dhe shpjegon çfarë fshihet pas saj!

Sytë e botës kanë qenë te Familja Mbretërore teksa i dhanë lamtumirën e fundit Mbretëreshës në funeralin e saj shtetëror. Dhe sipas një eksperte të gjuhës së trupit, gratë mbretërore përdorin gjeste dhe teknika delikate për të mbajtur nën kontroll emocionet e tyre teksa bota i shikon.

Ceremonia filloi sot me një procesion të anëtarëve të familjes mbretërore pas arkivolit, ndërsa u dërgua në Westminster Abbey, ku 2,000 njerëz ishin të pranishëm për të bërë nderimet e tyre, përpara një shërbimi të përkushtuar në Kështjellën Windsor. Ndërsa të pranishmit hynë në Westminster Abbey, ekspertja e gjuhës së trupit Sonia Beldom thotë se fytyrat dhe mjekrat e ulura nga familja mbretërore tregojnë përulësi dhe respekt.

Por kur bëhej fjalë për Princeshën e Uellsit dhe anëtarët e tjerë të familjes mbretërore, ajo shpjegoi se gjuha e trupit të tyre ishte jashtëzakonisht e kontrolluar. Ajo vazhdoi:

Duke shtrënguar gojën, ne mund të kontrollojmë më lehtë muskujt e fytyrës. Të gjitha gratë mbretërore janë të kompozuara, me buzë pak të shtrënguara, gjë që ndihmon në mbajtjen e emocioneve.

Beldom e përshkroi sjelljen e Camilla-s si “të bukur” dhe tha:

Shpatullat e saj janë horizontale, qafa e relaksuar, mjekra e saj është pak e zhytur, gjë që nuk është befasi në pikëllim dhe shpesh portretizon një person që konsideron diçka shqetësuese.