Aktualitet

Eksportet shqiptare në rajon rriten me 72% në 4 vite/ Rama: Ngjitje drejt majës që synojmë të arrijmë në 2030!

Eksportet shqiptare në zonën e CEFTA-s janë rritur me 72 për qind në katër vitet e fundit.

Eksportet në gjashtë vendet e rajonit dhe në Moldavi janë rritur nga 398 milionë në vitin 2018 në 686 milionë në vitin 2022.

Kryeministri Edi Rama, përmes një postimi në rrjetet sociale, thotë se ky fakt, është një tjetër shembull të qartë të ngjitjes së Shqipërisë në një nivel të ri, drejt majës ku synojmë të ngjitemi në 2030.