Elios Shuli sqaron debatin me Alban Ramosaj!
Pardon My French • 18:34 13/05/2022
Video- inçizimi që 'trazoi rrjetin' ripërsëritet dhe një herë në 'Pardon My French' dhe Elios Shuli sqaron gjithçka... Elios Shuli Elona Duro Dj Wizii
Pardon My French Ndryshe live nga sheshi Skënderbej!
Pardon My French 20:48 26/05/2022
Intervista e plotë e Pier Noshi në “Pardon My French”!
Pardon My French 16:19 19/05/2022
Pier Noshi, cover “Bella Ciao”, live në Top Albania Radio!
Pardon My French 16:18 19/05/2022
Pier Noshi, cover “Xhamadani vija vija”, live në Top Albania Radio!
Pardon My French 16:15 19/05/2022
Pier Noshi: “Ronela duhet të kishte fituar Eurovision-in!”
Pardon My French 16:14 19/05/2022
Pier Noshi tregon si është njohur me bashkëshorten nëpërmjet muzikës së tij!
Pardon My French 15:20 19/05/2022
Pier Noshi , cover “Get Lucky” live në Top Albania Radio!
Pardon My French 15:19 19/05/2022