Elsa Ymeri komenton të rejat më të fundit nga bota e kinematografisë!
@ the Movies • 13:17 14/05/2022
E ftuar këtë episod të “At The Movies” ka qenë moderatorja Elsa Ymeri. Ajo ka diskutuar më shumë mbi gjyqin mes aktorëve Johnny Depp dhe Amber Heard, por edhe të reja të tjera nga bota e kinematografisë. Arta Sinamati Edi Hallaçi Elsa Ymeri Wizii Dj
Filmat motivues dhe inspirues, Blendi Salaj jep sugjerimet e tij!
@ the Movies 10:17 02/07/2022
Zbuloni filmat më të rinj që po transmetohen në Cineplexx!
@ the Movies 10:16 02/07/2022
“At The Movies” ju njeh me filmat më të rinj të Cineplexx!
@ the Movies 10:43 25/06/2022
Edmond Topi tregon gjithçka për edicionin e 9-të të Dea Open Air International Film Festival!
@ the Movies 10:22 25/06/2022
Zbuloni të rejat më të fundit nga bota e kinematografisë!
@ the Movies 10:43 18/06/2022
Zbuloni filmat më të rinj që po transmetohen në Cineplexx!
@ the Movies 10:39 18/06/2022
Edi dhe Arta na njohin me premierën e fundit të filmit nga Cineplexx!
@ the Movies 11:53 11/06/2022