Ema Andrea

Ema Andrea është aktore dhe producente shqiptare si edhe pedagoge në Universitetin e Arteve. Andrea konsiderohet një nga figurat më të rëndësishme të teatrit të brezit të saj gjithmonë e pranishme në jetën artistike dhe provokuese e mendimit me nisma të ndryshme artistike. Znj. Andrea është gjithashtu pjesë e një sërë filmave artistikë dhe serialeve në Shqipëri.

Në teatër ajo sapo ka mbyllur me sukses “Unë jam Mephisto” si Producente dhe protagoniste, ndërsa në televizion është një prej personazheve kryesore të “Katrori i Pushtetit”.

Në një speciale për 14 Shkurtin 2022 Ema Andrea ka interpretuar disa poezi me temë dashurinë.

Follow Ema