Celebrities Gossip

Emri i vajzës së Princeshës Beatrice dhe Edoardo Mapelli Mozzi paska një kuptim të veçantë!

Më 18 shtator 2021, Princesha Beatrice dhe Edoardo Mapelli Mozzi mirëpritën fëmijën e tyre të parë, një vajzë të bukur. Dy javë më vonë, Beatrice zbuloi emrin e anëtares më të re të familjes mbretërore në Twitter, Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi.

Emri i mesëm sigurisht që është në nder të gjyshes së Beatrice, Mbretëreshës, dhe duke vepruar kështu, ndjek një traditë të përbashkët mbretërore të dekadave të fundit. Shumë gra mbretërore mbajnë emrin e mesëm Elizabeth, duke përfshirë Princeshën Charlotte, Lady Louise Windsor, Zara Tindall, Princesha Anne, Princesha Beatrice dhe Lena Tindall.

Emri i parë i Sienna-s duket se nderon rrënjët italiane të babait, pasi emri Sienna vjen nga qyteti toskan i Sienës. Megjithatë, një eksperte mbretërore vuri në dukje se emri i Sienna-s është gjithashtu një emër delikat për nënën e Beatrice, Fergie, dhe flokët e saj të famshëm të kuq. Duke folur në podcast mbretëror Zoe Forsey i Mirror tha:

Ju përmendni Sienna gjithashtu, ka pasur shumë fansa që kanë folur për këtë, ju e dini kur njerëzit përpiqen të gjejnë kuptimin e emrit. Me sa duket Sienna përdoret për të përshkruar pigmentin e tokës në kafe të kuqërremtë që përdoret në piktura. Pra, njerëzit thonë se kjo është për Fergie.