Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST

Endri Kaçaçi

Endri Kaçaçi lindur në 23 Qershor 1999 në Krujë. Në moshen 4-vjeçare prek skenën për herë të parë duke u bërë pjesëmarrës në shumë kompeticione muzikore për fëmijë. Ka studiuar në Liceun Artistik në degën e kantos klasike ku angazhohet me produksione të ndryshme operistike. Vazhdon studimet e tij në “Coservatorio Arrigo Boito Parma” në degën e kanto pop.

Muzika ka qënë gjithmonë pasioni dhe dashuria e tij më e madhe dhe për të radio është shtëpia e muzikës dhe aventura e tij më e re.

Follow Endri