Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Showbiz

Ëndrra vazhdon…

16 Tetor 2020, sot Dritan Hoxha, për të gjithë Tani i Top-it do të mbushte 52-vjeç. Stafi i Top Albania Radio e përkujton gjithnjë me mirënjohje njeriun nga i cili trashëguam sfidën për të qenë të parët duke evidentuar punën profesionale e me pasion, çka bën që misioni dhe ëndrra e Tanit të vazhdojnë.

Ishte pikërisht Top Albania Radio, dashuria e parë e kësaj ëndrre që u bë realitet e nuk u ndal vetëm tek Radio Kombëtare më e dashur për shqiptarët. Shumë shpejt u ngrit një shtëpi mediatike si Top Media, e mbushur me prodhime të reja, me investime në teknologji, me ide dhe risi, që mbajnë firmën e vizionarit, pasionantit e inkurajuesit Tani.

Ëndrra vazhdon…..