Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Dita e 8

Eni Çobani: “Fatos Nano personazhi i vetëm që ka pranuar publikisht se martesa e tij dështoi”

Juristja Eni Çobani e ftuar në “Dita e 8”, në prezantimin e Akil Pano, ka folur për martesën me bashkëshortin e saj prej 25 vitesh, duke e konsideruar atë si një shembull shumë të mirë.

Martesa ime është etalon i një martese të lumtur. Gjithmonë kur jap këshilla, marr martesën time si shembull, pasi 25 vite nuk janë pak. 

Çobani ka folur dhe rreth trajtimit të martesave së suksesshme dhe atyre të dështuara në mediat publike, duke u shprehur se kurrë nuk kemi parë personazhe të flasin hapur kur martesat e tyre nuk ecin.

Ju kam kërkuar moderatorëve të bëjnë përballje mes personazheve që kanë një martesë dhe familje të lumtur dhe personazheve që martesa e tyre ka marrë fund dhe askush nuk ka pranuar. I pari personazh dhe i vetmi është Fatos Nano, i  cili kur është pyetur për bashkëshorten e tij, ka thënë se gjithçka ka marrë fund dhe se ai dështoi. Të gjithë e paragjykuan pas kësaj, ndërsa për mua u tregua burrë që arriti ta thonte publikisht dhe nuk vazhdoi të lëndonte gruan e tij, ndërkohë që kishte një lidhje tjetër. Sot ai vazhdon i lumtur me gruan që ka në krah.