Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Eno Popi, nuk ka paguar kredinë?!
Ndryshe • 20:49 02/06/2021
Një ndër personazhet e famshëm i cili këtë herë ra pre e rrengut të Salsanos dhe Adit ishte pikërisht Eno Popi i cili ndau me dëgjuesit një detaj që askush nuk duhet ta humbasë. Salsano Rrapi Adi Pojana Eno Popi Dj Vini Wizii Dj
Erion Braçe opinionist në “Big Brother Vip”?!
Ndryshe 19:38 22/09/2021
Dashuri në kohë krismash! “Barcaleta e javës” nga Salsano dhe Adi
Ndryshe 19:22 22/09/2021
Do të pranojë Mariza Ikonomi të këndojë në dasmën e Nadirit nga Vlora?
Ndryshe 19:20 22/09/2021
Më në fund Mariza Ikonomi e hap telefonatën ‘kurth’ të Salsanos dhe Adit!
Ndryshe 18:39 21/07/2021
Telefonata ‘kurth’ në “Ndryshe”, a do të bjerë Megi Pojani pre e kurthit të Salsanos dhe Adit?!
Ndryshe 18:19 21/07/2021
Barcaleta e javës për nivelin e ujit në pishinë!
Ndryshe 17:59 21/07/2021
Frida Krifca, zbulon cili është qarku që merr më shumë para…
Ndryshe 16:52 21/07/2021