Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Eno Popi sjell një histori të çuditshme që bën fjalë për Luftën e botëve, një luftë që nisi pikërisht nga radio!
HistoGri • 22:50 05/07/2021
Historia e dytë që vjen në këtë episod të "HistoGri" është një histori që lindi pikërisht në radio. Bëhet fjalë për Luftën e botëve! Eno Popi Dj Saix
HistoGri – Historia e një legjende mbi rezistencën dhe simbolin e saj, Nelson Mandela!
HistoGri 17:37 18/08/2021
HistoGri – Ana gri e yllit të 1001 personazheve, ikonës John Travolta!
HistoGri 16:48 10/08/2021
HistoGri – Dinastia Gucci, një histori sensacionale e vrasjes, çmendurisë, glamurit dhe lakmisë…
HistoGri 19:34 02/08/2021
Historia misterioze dhe dramatike e Marlon Brando!
HistoGri 14:36 26/07/2021
Historia e një prej zërave më të bukur të muzikës në botë, historia e Édith Piaf!
HistoGri 13:57 19/07/2021
Historia e çuditshme e aktorit Heath Ledger dhe personazhit të 1001 dinamikave, Joker!
HistoGri 16:41 12/07/2021
Eno Popi sjell një histori të çuditshme që bën fjalë për Luftën e botëve, një luftë që nisi pikërisht nga radio!
HistoGri 22:50 05/07/2021