Enxhi dhe Neada preferojnë Ori Nebijaj, por jo Bora Zemanin…
Ndryshe • 19:18 30/11/2022
Yjet e "Wake Up" Neada Muçaj dhe Enxhi Nasufi kanë qenë të ftuara në emisionin "Ndryshe" këtë javë. Jeni mësuar t'i shikoni çdo mëngjes në Top Albania Radio dhe Top Channel por pse jo të mos i shikonit edhe njëherë në "Ndryshe" komplet ndryshe. Salsano Rapi Adi Pojana Neada Muçaj Enxhi Nasufi Dj Vini
‘I detyron’ Rama të jenë aktivë në rrjete sociale? Toni Gogu: “Të jemi gju më gju me popullin…”
Ndryshe 19:04 01/02/2023
Barcaleta e javës në ‘Ndryshe’! “Dhoma e rrëfimit”
Ndryshe 18:34 01/02/2023
Fansi shton Luizin në certifikatë familjare!
Ndryshe 18:33 01/02/2023
“Jeni bërë një grup burrash talleni me mua”, Albana Ruçi nuk bie e pre e telefonatës kurth!
Ndryshe 18:32 01/02/2023
Nga besimi në Zot e deri tek jeta politike, Toni Gogu zbulon gjithçka për TAR!
Ndryshe 18:31 01/02/2023
Toni Gogu: “Midis Luizit të sotëm e atij të ‘Etheve’, unë zgjedh Luizin me ethe!
Ndryshe 18:30 01/02/2023
Juristja bën seks sipas ligjit, i shoqi thyen…
Ndryshe 17:35 25/01/2023