Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Erald Kapri zbulon të pathënat e agjentëve sekretë britanikë në Shqipëri, aksion e histori dashurie.
@ the Movies • 19:14 10/09/2021
Studiuesi Erald Kapri ka zbuluar në At The Movies për TAR në prezantimin e Edi Hallaçi dhe Arta Sinamati të pathënat e agjentëve sekretë britanikë në Shqipëri me shumë aksion e histori dashurie. Edi Hallaçi Arta Sinamati Dj Wizii Erald Kapri
Regjisori Bujar Alimani zbulon gjithçka nga filmi më i ri “The Albanian Virgin”!
@ the Movies 15:50 16/10/2021
Edi dhe Arta ju njohin me premierat e filmave në Cinepelxx! Ja pse nuk duhen humbur…
@ the Movies 15:48 16/10/2021
Kush i njeh më mirë filmat e James Bond?!
@ the Movies 15:43 09/10/2021
“No Time To Die” tashmë në Cineplexx, ja arsyet se pse nuk duhet humbur!
@ the Movies 15:41 09/10/2021
“At The Movies” prezanton premierat më të fundit në “Cineplexx”!
@ the Movies 18:40 02/10/2021
“Arratisja me not nga Velipoja në Jugosllavi”! Ardit Sadiku flet mbi dokumentarin shqiptar!
@ the Movies 18:27 02/10/2021
Cineplexx sjell “Boss Baby 2” dhe të tjera premiera të cilat nuk do të donit t’i humbisnit!
@ the Movies 14:49 25/09/2021