Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Ergys Shahu rrëfen gjithçka në lidhje me muzikën e tij ekskluzivisht për TAR!
Lancio • 20:53 17/12/2021
- - - I ftuar në “Lancio” ka qenë artisti i njohur Ergys Shahu, i cili ka folur dhe ka treguar në lidhje me të gjitha eksperiencat e tij dhe ka zbuluar më shumë në lidhje me projektet e reja që pritet të vijnë dhe jo vetëm kaq… Albana Ruçi Ergys Shahu Wizii Dj
Renis Domi zbulon më shumë për bashkëpunimin e tij të fundit me Stine dhe G-Bani!
Lancio 16:02 15/01/2022
Nga fillimet e karrierës e deri te planet e së ardhmes, Aroilda dhe Brian tregojnë gjithçka për TAR!
Lancio 20:07 30/12/2021
Ergys Shahu rrëfen gjithçka në lidhje me muzikën e tij ekskluzivisht për TAR!
Lancio 20:53 17/12/2021
Adriano zbulon gjithçka, nga bashkëpunimi i parealizuar me Fifin deri te projektet e ardhshme!
Lancio 19:11 11/12/2021
Sardi Strugaj flet në lidhje me problemet që hasin me këngët e tyre artistët e mëdhenj!
Lancio 16:27 30/11/2021
I ftuar në “Lancio”, Sardi Strugaj zbulon detaje të reja rreth këngë së tij “Sytë” dhe jo vetëm…
Lancio 16:26 30/11/2021
Sardi Strugaj na zbulon disa të pathëna lidhur me projektet e tij dhe jo vetëm…
Lancio 16:25 30/11/2021