Live From Tirana

Erjona Rusi: “Vetë vajzat dhe gratë paragjykojnë njëra-tjetrën”

Erjona Rusi, është gazetare dhe aktiviste e të drejtave të grave dhe roleve gjinore në Shqipëri. Ajo ishte e ftuar sot në “Live From Tirana”, ku foli mbi paragjykimet qe u bëhen grave e vajzave në vendin e punës. Në një intervistë plot energji dhe humor, Erjona jep mesazhin për fuqizimin dhe motivimin e grave.

Erjona Rusi
Ksenja Shoshaj
Klodiana Vata
Dj Wizii