Ermir Jonka na tregon mbi rolin e tij në filmin “Kthetrat e shqiponjës”!
@ the Movies • 11:04 29/10/2022
I ftuar në “At The Movies”, Ermir Jonka na ka zbuluar një pasion tjetër të tijin përveç teknologjisë. Ai na ka folur më shumë mbi rolin e tij në filmin “Kthetrat e shqiponjës”. Edea Demaliaj Edi Hallaçi Ermir Jonka Dj XXL
Nuk do të donit t’i humbisnit filmat më të rinj në Cineplexx…
@ the Movies 12:58 03/12/2022
Nga premerierat e Cineplexx e deri te “Wednesday”, Edi dhe Edea zbulojnë te rejat e kinematografisë!
@ the Movies 12:55 03/12/2022
Nuk do të donit t’i humbisnit filmat më të rinj në Cineplexx…
@ the Movies 18:37 26/11/2022
Aktorët Rafael dhe Edgar Morais zbulojnë gjithçka rreth filmit “A Cup of Coffee and New Shoes On”!
@ the Movies 18:27 26/11/2022
Nuk do të donit t’i humbisnit filmat më të rinj në Cineplexx…
@ the Movies 15:16 19/11/2022
Njihuni me filmat më të mirë të bazuar në libra!
@ the Movies 14:29 19/11/2022
Sjell romanin e tij të parë “Kulla”, Genti Kame flet më shumë për TAR!
@ the Movies 09:11 12/11/2022