Ervin Bushati: “Ne na ka parë Zoti me Bashën!”
Ndryshe • 17:41 12/01/2022
Politikani dhe njëkohësisht drejtor i përgjithshëm i Postës Shqiptare, Ervin Bushati, ishte i ftuar special në "Ndryshe". Një nga deklaratat më interesante që ai bëri ishte: "Ne na ka parë Zoti me Bashën!" Ervin Bushati Salsano Rrapi Adi Pojana Dj Vini
Zv. Ministri Besart Kadia: “Kryeministri është seksi!”
Ndryshe 18:17 22/06/2022
Besart Kadia: “Çiljeta, vajza më e bukur e brezit tim!”
Ndryshe 18:17 22/06/2022
Si lindën tangat dhe cilat janë avantazhet e përdorimit të tyre?
Ndryshe 18:16 22/06/2022
Nga shtëpitë publike e deri tek libri që ka shkruar gjatë pandemisë…Besart Kadia flet “ndryshe”!
Ndryshe 18:16 22/06/2022
Telashe ligjore për Olsi Bylykun? Akuzohet nga Top Channel për…
Ndryshe 18:16 22/06/2022
Besart Kadia: “Titrulli Zv. ministër ka vlerë vetëm kur shkon tek shtëpia e nuses!”
Ndryshe 18:14 22/06/2022
Nga politikanët që flirtojnë, deri te moderatori i preferuar, Sonila Meço vjen ‘ndryshe’ për TAR!
Ndryshe 20:21 15/06/2022