Botë e Çuditshme

Është martuar 11 herë, i fejuari i 12 anulon propozimin!

Një gruaje e cila është martuar 11 herë i është dhënë një goditje tjetër në kërkimin e saj për dashuri pasi i fejuari numër 12 anuloi dasmën e tyre. Monette Dias, 52 vjeç, mendoi se lidhja e saj e fundit me të fejuarin John do të ishte e fundit. Megjithatë, ajo ka mbetur e shkatërruar pasi John anuloi dasmën pas një debati, raporton Daily Star. Duke u shfaqur në TLC’s Addicted to Marriage, Monette tha:

Është vërtet e dhimbshme për mua të kem një tjetër dështim, veçanërisht në këtë marrëdhënie ku u përpoqa kaq shumë. Burrin tim të parë e njoha në shkollë të mesme dhe i thashë motrës sime se do të martohesha me të një ditë dhe u martova me të dy muaj më vonë. Burri im i dytë, ne thjesht u argëtuam shumë së bashku, por u divorcuam dhe më pas menduam se mund t’ia dilnim mbanë, kështu që u martova përsëri me të.

Pra, burri numër katër kishte fëmijë dhe unë i doja fëmijët e tij. Ai kishte fëmijë të mëdhenj. Numri pesë ishte ndoshta një nga dashuritë e jetës sime. Bashkëshorti numër gjashtë ai thjesht dukej aq i këndshëm dhe i sjellshëm, kështu që u martova me të dhe më pas u martova përsëri me të. Numri tetë e takova atë në internet dhe më pas një javë më vonë shkuam me makinë në Vegas dhe u martuam.

Numri nëntë ishte një djalë shumë karizmatik dhe tipi i tipit që nuk duhet të tërhiqesh, por ndonjëherë e bën. Numrin 10 e njihja në shkollën fillore. Ai është një person shumë i mirë, por duhet të kishim qëndruar vetëm miq. Numri 11 as që do të shkoj atje me atë. Nuk kam asgjë për të thënë.