“Femrat nuk kanë kapacitet për të sajuar barcaleta”, Bujar Kapexhiu lë moderatorët pa fjalë!
Ndryshe • 16:33 12/06/2024
I ftuar në pjesën e dytë të emisionit “Ndryshe” me Salsano Rrapi, Adi Pojana dhe Visjan Ukcenaj ka qenë regjisori, skenaristi, karikaturisti dhe aktori i mirënjohur shqiptar Bujar Kapexhiu. Salsano Rrapi Adi Pojana Visjan Ukcenaj Bujar Kapexhiu Dj Vini
Si asnjëherë më parë në emision, Salsano Rrapi vjen në një intervistë ekskluzive!
Ndryshe 19:00 26/06/2024
Gjithçka pa nivel që nuk dinit për Salsano Rrapi!
Ndryshe 18:55 26/06/2024
Nga atësia tek rëndësia e suportit bashkëshortor, Salsano Rrapi zbulon gjithçka për TAR!
Ndryshe 18:54 26/06/2024
12 profesionet e pabesueshme të Salsano Rrapit përpara aktrimit!
Ndryshe 18:51 26/06/2024
Cilin personazh nuk e ‘kurthuan’ dot moderatorët?!
Ndryshe 18:50 26/06/2024
Do të bëhet një lloj motivuesi si Grida Duma ose Ermal Mamaqi? Ja si përgjigjet Blendi Salaj!
Ndryshe 18:45 19/06/2024
Blendi Salaj: “Do hyja në BB VIP se shkoj në banjo përditë”!
Ndryshe 18:44 19/06/2024