Fenomeni i divorcit në shoqëri! | ORËT
Orët • 14:40 08/08/2022
Dilema e kohëve moderne nuk është të jesh a të mos jesh, por të dish a të mos dish. Përpara se të kërkojmë ndryshim duhet të reflektojmë mbi ato problematika që na tërheqin poshtë. E përpara se të anashkalojmë cdo ngjarje që na lë një shije të hidhur, si fillim duhet të dëgjojmë me shpresën se një ditë do arrijmë të kuptojmë. Orët do tentojë të hedhi dritë mbi historitë e vërteta të krimit, rrëmbimeve e fenomeneve kulturore që e lënë Shqipërinë tonë në vend, e shpesh e kthejnë disa hapa mbrapa. Edea Demaliaj Saix Dj
Përdhunimi dhe pasojat që lë në shoqëri! | ORËT
Orët 14:04 26/09/2022
Të urrej…por online | ORËT
Orët 18:28 19/09/2022
Çfarë ndodh me ne pasi vdesim?! | ORËT
Orët 09:55 16/08/2022
Fenomeni i divorcit në shoqëri! | ORËT
Orët 14:40 08/08/2022
Homoseksualiteti në Shqipëri, ilegalizmi i kësaj marrëdhënie dhe paragjykimi… | ORËT
Orët 15:35 01/08/2022
Fenomeni i abortit! | ORËT
Orët 15:20 25/07/2022
Skena e parë erotike, erotizmi në letërsinë shqiptare dhe jo vetëm… | ORËT
Orët 15:30 18/07/2022