A Live Night Celebrities Music Showbiz

Fifi në “A Live Night”: “Kam shitur këngë për të ndihmuar familjen time…”

E ftuar në këtë episod të “A Live Night” ishte një artiste shumë e dashur dhe e komentuar, pikërisht Fifi. Një artiste me kuptimin e plotë të fjalës, shumë e talentuar, por edhe shumë punëtore njëkohësisht, Fifi na zbuloi gjithçka në lidhje me dashurinë e saj të madhe muzikën. Hapat e parë, projektet e para, vështirësitë dhe sakrificat, njerëzit që e kanë ndihmuar përgjatë rrugëtimit e shumë të tjera zbuloi ditën e sotme Fifi në “A Live Night”. Sigurisht që nuk mund të mbetej pa u përmendur edhe jeta personale, ndjesitë dhe emocionet e artistes, teksa Fifi tregoi gjithçka nga fëmijëria e saj e deri te dashuria e vërtetë për të.

Ndërkohë, artistja na zbuloi disa nga vështirësitë që ka kaluar, sakrificat dhe kompromiset e shumta që i është dashur të bëjë për të arrirë sa më lart në muzikë.

Nuk mendoj kurrë që do isha Fifi që jam sot nëse nuk do isha kthyer nga Gjermania. Atje kushtet e mia financiare të familjes do ishin totalisht ndryshe. Më shumë ka qenë dëshira për të ndihmuar familjen time. Unë kam shitur këngë për të ndihmuar familjen time. Kam bërë kompromise me studio edhe emri mos të më dilte, vetëm që të fitoja lekë, të kishim një shtëpi. Ne nuk kishim shtëpi. Unë nuk mund t’ia harroj kurrë tezes sime që na la 9 vite të jetonim në shtëpinë e saj. Familjarisht na ka bërë më të fortë dhe të kuptonim rëndësine e çdo lëvizjeje. Por për një fëmijë është shumë e rëndë psiklogjikisht, ndaj unë ia di rëndësinë gjëse më të vogël. Dua pak, por e dua me nder.

Unë kam dashur të mbërrij lart që të bëj prindërit krenarë, uroj t’ia kem arritur qëllimit. Di që ata sot janë të lumtur. Prindërit e mi kanë shitur çdo flori që kanë patur për mua. Sot nëse unë përmend që unë kam sakrifikuar për ta, unë s’kam bërë asgjë. Ata më kanë dhënë mua mundësinë të jetoj. Kur isha në “Big Brother” kam folur shumë për prindërit e mi. Nuk kam gënjyer në asnjë moment për ato që kam thënë për ata të dy. Nëse ka diçka të shenjtë në këtë botë për mua, janë ata.