A Live Night Celebrities Music Showbiz

Fifi në “A Live Night”: “Tekstin e parë e kam shitur 25 euro!”

E ftuar në këtë episod të “A Live Night” ishte një artiste shumë e dashur dhe e komentuar, pikërisht Fifi. Një artiste me kuptimin e plotë të fjalës, shumë e talentuar, por edhe shumë punëtore njëkohësisht, Fifi na zbuloi gjithçka në lidhje me dashurinë e saj të madhe muzikën. Hapat e parë, projektet e para, vështirësitë dhe sakrificat, njerëzit që e kanë ndihmuar përgjatë rrugëtimit e shumë të tjera zbuloi ditën e sotme Fifi në “A Live Night”. Sigurisht që nuk mund të mbetej pa u përmendur edhe jeta personale, ndjesitë dhe emocionet e artistes, teksa Fifi tregoi gjithçka nga fëmijëria e saj e deri te dashuria e vërtetë për të.

Ndërkohë, Fifi na tregon më shumë për fillimin e këtij rrugëtimi magjik në muzikë, dhe zbulon detaje nga hapat e saj të parë.

Pas “The Voice”, u dëshpërova shumë. Isha sikur më ra toka në kokë. Mendova se ka mbaruar gjithçka, nuk do këndoja më. Kisha një zë të brendshëm që më jepte besim. Nisa të bëj vija melodike. Këtu ka filluar kapitulli im si tekstshkruese kompozitore. Kam punuar njëkohësisht në 7 ose 8 studio. Ka qenë motivuese, mendoja artistët do më njhnin, do më ndihmonin. Por shihja që kjo nuk po ndodhte. Mora pjesë në festivale, në Top Fest, por rrija në vend. Mbaj mend veten me biçikletë, nga ora 15 deri në 4 të mëngjesit, nga studio në studio. Deri në 15 isha në fakultet, studioja. Nga ora 15 haja një gjysëm byreku, sepse nuk kisha për një të plotë…

Peirudhën kur kam filluar të shkruaj, nuk kam bërë historitë e mia në tekste. Për herë të parë kam menduar se jam dashuruar rreth 18/19 vjeç. Nuk isha e lënduar kur shkruaja ato këngë. Jam bazuar te historitë e njerëzve, te historitë e shoqërisë. Teksti im i parë që kam shitur, e kam shitur 25 euro. Kishin vlerë për mua sepse aq e kisha një semestër dhe më në fund e paguaja vetë. Thoja jam shumë e pasur.