Filmat e animuar të dubluar në shqip, një improvizim nga Erion Dushi dhe Lorenc Kaja!
@ the Movies • 14:05 21/05/2022
Të dy ata kanë dubluar një sërë personazhesh me të cilët jemi rritur. Erion Dushi dhe Lorenc Kaja improvizojnë live në Top Albania Radio një pjesë të shkurtër të një filmi të dubluar në shqip. Arta Sinamti Edi Hallaçi Erion Dushi Lorenc Kaja Wizii Dj
“At The Movies” ju njeh me filmat më të rinj të Cineplexx!
@ the Movies 10:43 25/06/2022
Edmond Topi tregon gjithçka për edicionin e 9-të të Dea Open Air International Film Festival!
@ the Movies 10:22 25/06/2022
Zbuloni të rejat më të fundit nga bota e kinematografisë!
@ the Movies 10:43 18/06/2022
Zbuloni filmat më të rinj që po transmetohen në Cineplexx!
@ the Movies 10:39 18/06/2022
Edi dhe Arta na njohin me premierën e fundit të filmit nga Cineplexx!
@ the Movies 11:53 11/06/2022
Anxhela Lepuri na zbulon gjithçka që duhet të dimë mbi Javët Ndërkombëtare të Kulturës!
@ the Movies 11:49 11/06/2022
Regjisorja Driada Dervishi na zbulon më shumë mbi nismat dhe projektet e saj më të reja!
@ the Movies 11:48 11/06/2022