Celebrities Gossip

Filmi i preferuar i Krishtlindjes për Mbretëreshën Elizabeth nuk është ai që prisni…

Të gjithë kanë atë filmin e preferuar që pëlqejnë të vendoset për të parë çdo Krishtlindje. Për shumicën, është një film festiv si “Home Alone” ose një tjetër klasik i të gjitha kohërave që kurrë nuk bëhet i mërzitshëm. Por sipas një aktori, Mbretëresha ka një film shumë më të pazakontë të preferuar për Krishtlindje, të cilin e shikon çdo vit me nipërit dhe mbesat e saj.

Ai film është klasiku fantastiko-shkencore “Flash Gordon”, me Brian Blessed në rolin e Princit Vulcan. Aktori pretendoi se ishte shumë i dashur nga Madhëria e Saj gjatë një paraqitjeje në Yahoo Movies disa vite më parë. Ai tha:

Është filmi i saj i preferuar, ajo e shikon me nipërit e saj çdo Krishtlindje.

Ai më pas shtoi, duke imituar mbretëreshën, teksa tha: “E dini, ne shikojmë “Flash Gordon” gjatë gjithë kohës, unë dhe nipërit e mbesat.” Sigurisht që “Gordon’s Alive” është linja klasike që personazhi i Brian-it thërret në filmin e vitit 1980 dhe madje edhe tani, aktori thotë se njerëzit ende i kërkojnë atij të shqiptojë frazën tërheqëse.

Aktori dhe monarkja dihet se janë takuar pasi në vitin 2016 ajo i dha atij një OBE në një ceremoni investimi në Pallatin Buckingham. Ndërkohë, kur bëhet fjalë për shfaqjet televizive, janë disa që thuhet se i pëlqejnë Mbretëreshës. Njëra është “Downtown Abbey”, edhe pse i pëlqen të nxjerrë në pah ndonjë nga pasaktësitë e saj historike.