Filmi më i ri në Cineplexx që mund ta shihni që nga kjo javë!
@ the Movies • 08:54 11/11/2023
“At the Movies” na njeh me premierën më të fundit që po shfaqet në Cineplexx, si dhe suksesin e padiskutueshëm të filmit “Në kuadër të dashurisë” në kinema. Edi Hallaçi Edea Demaliaj Klemi Sinakoli Dj XXL
“At The Movies” na njeh me të rejat më të fundit nga kinematografia shqiptare dhe ajo e huaj!
@ the Movies 00:03 25/11/2023
Festivali i filmit “48 Orëshi”/Si është të bësh një film për vetëm dy ditë?!
@ the Movies 00:02 25/11/2023
Filmi “Napoleon” një sukses në kinema/Mësoni disa fakte interesante rreth tij, që pakkush i di!
@ the Movies 00:01 25/11/2023
Kinematografia shqiptare në zi, ndahet nga jeta aktori Zef Deda/Ja disa fakte nga karriera e tij!
@ the Movies 00:00 25/11/2023
Premierat e fundit dhe sugjerimet e “At The Movies” për filmat romantikë më të mirë ndër vite!
@ the Movies 09:02 18/11/2023
Filmat komedi romantike që duhet t’i shihni me të dashurit tuaj këtë fundjavë!
@ the Movies 09:02 18/11/2023
Zbuloni filmat më të rinj që po shfaqen në Cineplexx nga kjo javë!
@ the Movies 09:01 18/11/2023