Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Botë e Çuditshme Design

Fotografitë që po “luajnë” me mendjen tuaj…

Ndonjëherë bota përreth nesh mund të ‘luajë’ me ne dhe të na tregojë se sa e mbushur me surpriza është. Disa momente vërtet mbresëlënëse janë kapur në kamera, të cilat ne thjesht duhej t’i ndajmë me ju. Nuk është gjithmonë e lehtë ti besosh syve kur sheh diçka kaq të pazakontë dhe të rrallë, pavarësisht sa herë e shikon.

Ndërkaq, njihuni me to:

1. “Ujërat kristal të pastër të Boracay.”

2. Një dorë shumë e madhe apo një foshnjë shumë e vogël?

3. Ky vizatim është bërë me lapsa me ngjyra.

4. “Unë krijova një iluzion optik në formë jorgani.”

5. “Pija ime energjike po lundronte …”

6. Perspektiva po luan përsëri me ne.

7. “Pula ime bëri një vezë pa guaskë.”

8. “Trafiku në Los Angeles me një pamje.”

9. “Mënyra se si është ulur xhaxhai i mikut tim, e bën atë të duket si një gjigant!”

10. Ky kungull i madh ‘Amazon’-e i freskët.

11. “Hudhra e rrudhur që duket si një zog pa këmbë.”

Njerëzit kanë aftësinë e jashtëzakonshme për të qenë në gjendje të vërejnë modelet dhe imazhet e fshehura. Për shembull, truri ynë është zhvilluar të jetë në gjendje të njohë në mënyrë të përsosur fytyrat dhe si rezultat, ne i njohim fytyrat kudo, madje edhe në objekte të pajetë. Kush e di, mbase kjo superfuqi jonë do të ndikojë në mënyrën se si ne zgjedhim rrobat që “shkrihen” me botën përreth nesh.

Është shumë e zakonshme që, kur jemi të mërzitur ose kemi shumë kohë të lirë, një shkëndijë krijimtarie zgjohet tek ne dhe frymëzohemi të krijojmë gjëra që nuk i dinim se ishim të aftë t’i krijonim. Fenomeni i të qenit më krijues kur jemi të mërzitur është diçka universale.