Botë e Çuditshme

“Fqinja ime lë pelenat jashtë shtëpisë sime”, historia e gruas do t’ju habisë!

Një grua anonime ka kritikuar fqinjën e saj pasi ajo tha se ajo shpesh lë çanta me pelena të përdorura jashtë derës së tyre të përparme. Gruaja shkoi në Mumsnet për të shfryrë zhgënjimet e saj pasi tha se ishte e neveritur me veprimet e fqinjës së saj, pasi kjo do të thotë se ajo duhet të pastrojë pelenat që përfundojnë në kopshtin e saj të përparmë.

Duke ndarë një foto të një prej pelenave në Mumsnet, ajo e titulloi postimin e saj:

A jam e paarsyeshme të mendoj se kjo është e neveritshme? Fqinja ime e dashur mendon se është e këndshme të vendosësh çanta me pelena të përdorura në pragun e saj të përparmë, ndonjëherë për një ditë të tërë. Megjithatë, nëse fryn erë, këto pelena fryjnë në kopshtin tim të përparmë, derisa t’i marr dhe t’i hedh. Unë i kam kërkuar që të mos e bëjë këtë, por ajo thotë se nuk i intereson çfarë mendoj unë.

Komentuesit në postim ishin të ndarë se si të trajtohej situata, pasi disa thanë se ishte “johigjienike” të liheshin pelenat jashtë dhe pyetën pse nëna nuk i vendos ato vetëm në kosh. Një person tha:

Pse ajo nuk i fut ato drejt e në një kosh? Plotësisht johigjienike.

Ndërsa një tjetër shtoi:

Pse ajo nuk mund t’i vendosë ato në një kosh?