Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST

Franka Ikonomi

Franka Ikonomi ka qenë gjithmonë në kërkim të qëllimit të saj në jetë. Edhe pse ka mbaruar me rezultate të larta në Fakultetin e Tiranës për financë-kontabilitet e ka “ditur” brenda vetes se ajo nuk ka qenë rruga e saj.

“Dua të jetoj një botë me njerëz që janë të vërtetë ndaj vetes dhe që kanë gjetur qëllimin e tyre në jetë, pasi kështu do të dimë të duam veten dhe njëri-tjetrin.”

Top Albania Radio është mënyra se si Universi i tha se është në rrugën e duhur. Frankën e keni dëgjuar në emisionin “Një Orë me Frankën”, një program motivimi që ju ka bërë t’i shihni gjërat nga një tjetër këndvështrim, sigurisht në atë pozitiv.

Follow Franka