Fushata “Shqipëria je ti”, Alketa Gaxha flet më shumë për TAR!
Live From Tirana • 10:17 12/08/2022
E ftuar në “Live From Tirana” ka qenë Alketa Gaxha, koordinatore projekti në Organizatën Ndërkombëtare të Emigracionit. Ajo ka diskutuar më shumë për fushatën më të re të kësaj organizate, “Shqipëria je ti”. Albana Ruçi Stenaldo Mëhilli Alketa Goxha Danko Dj
Kush janë personazhet që kryesojnë “Social Top 5” për këtë javë? Zbulojini…
Live From Tirana 15:23 24/09/2022
Gjithçka rreth albumit më të ri “EUDAIMONIA” e tregon vetë KOKA në TAR!
Live From Tirana 15:09 24/09/2022
Të gjithë duhemi në showbiz?! Sipas Suada Daci ka gjithmonë një ‘por’…
Live From Tirana 15:05 24/09/2022
Se sa ndikohet balerini Graciano Tagani nga lajmet që qarkullojnë në rrjet na e tregon vetë në TAR!
Live From Tirana 11:12 23/09/2022
Gjuha e dhunës në programet televizive sipas gazetares Lorina Mixha është e…
Live From Tirana 11:11 23/09/2022
Përshtypjet e turistëve për atraksionet e njohura Big Ben, Stonehenge dhe jo vetëm…
Live From Tirana 10:31 23/09/2022
Cilat janë për Bjordi Mezini 5 këngët e tij më të dashura?!
Live From Tirana 20:05 21/09/2022