Gafat dhe batutat e folësve të radios në një program special si asnjë tjetër
Surprise, Video Podcasts • 16:34 05/01/2021
2020 ishte një vit për të cilin vështirë të gjehen fjalët. Mes humbjesh të njerzve të dashur, humbjes së punës, dëshirës për të vazhduar, e kemi gjetur forcën për të ecur përtej. Top Albania Radio po ashtu në 2020 gjeti forcën për të vazhduar mes çdo pengese fizike e jo, mes fjalëve që thoshin se ‘Radio ka vdekur’ dhe “Vulgariteti është mbret i medias” – Radio është “Cool Again”. Ajo që na ka surprizuar këtë vit është fakti që kemi gjetur forcë të qeshim, ndaj këtë duam ta ndajmë me ju. Paloma Ervin Xhixho
Tifozët e huaj ‘zaptojnë’ Tiranën, ja mendimi i tyre për Shqipërinë!
OTM X ALBANËN 09:43 28/05/2022
Romina Ruda zbulon gjithçka mbi projektin më të ri “The Nightflix”!
Live From Tirana 09:39 28/05/2022
Nilsa Hysi zbulon për TAR më shumë për këngën e saj të re!
Live From Tirana 09:38 28/05/2022
Marrëdhënia e brezit të ri me gjyshërit e tyre, Genta Gjapi rrëfehet për TAR!
Live From Tirana 09:37 28/05/2022
Objektet fetare dhe muzetë, më shumë na tregojnë Sokol Çunga dhe Andi Rëmbeci!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 17:50 27/05/2022
Përdorimi i objekteve të kultit, ja si interpretohet nga Sokol Çunga dhe Andi Rëmbeci!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 17:49 27/05/2022
Neda Balluku: “Ja pse është e rëndësishme që të pranojmë ndryshimet që po pëson kukulla Barbie sot!”
Live From Tirana 15:30 27/05/2022