Galeria e Tiranës sjell veprat e artistit Andy Warhol! Tana Kalemaj: “Ka më pak shqiptarë që vijnë…”
Live From Tirana • 08:42 18/06/2024
E ftuar në “Live from Tirana” ishte menaxherja e komunikimeve të Galerisë së Tiranës, Tana Kalemaj për të folur rreth punimeve të artistit Andy Warhol që po shfaqen për publikun shqiptar nga 5 qershori deri më 5 gusht. Andy Warhol është një ikonë e pop art, rryma e artit e bazuar në kulturën pop moderne, sidomos me qëllim për ta prezantuar atë në një frymë satirike dhe ironike. Jerida Sakaj Tana Kalemaj Dj Wizii
Auron Deva zbulon planet mbi albumin e ri dhe këngën e fundit: “Probleme me shëndetin mendor…”
Live From Tirana 00:03 13/07/2024
Arkitektja Kilda Markaj këshillon si të mbajmë shtëpinë të freskët gjatë verës: “Ja bimët e duhura…”
Live From Tirana 00:02 13/07/2024
Çfarë po ndodh me ndjekësit në Instagram të ish-banorëve të “Big Brother VIP 3”?!
Live From Tirana 00:01 13/07/2024
Trendet e reja të make-up në verë, Henri Gjata vjen me këshilla për të gjithë ne: “Hiqni dorë nga…”
Live From Tirana 00:01 12/07/2024
Ngrini volumin në maksimum dhe shijoni rrugëtimin me makinë dhe jo vetëm me këto hite verore!
Live From Tirana 00:00 12/07/2024
Agjenti imobiliar Armand Shkëmbi: “Ja vendet më të mira për të blerë një apartament në Tiranë!”
Live From Tirana 00:01 11/07/2024
Pse shtohet aktiviteti seksual në verë? Zhaklin Lekatari: “Nuk më pëlqen si e trajtojmë tradhtinë…”
Live From Tirana 00:00 11/07/2024