Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Garues me kombësi të ndryshme ndajnë eksperiencat, si dhe një copëz e TAR ndodhet aty! Çfarë është?!
TAR Exclusive • 19:28 17/10/2021
Ditën e sotme është mbajtur Maratona e Tiranës, e cila ka bërë bashkë njerëz nga 42 vende të botës të cilat garonin në katër kategori, "Marathon 42K", "Half Marathon", "Tirana 10K" dhe "We Too". Përpos garës, atmosfera ka qenë shumë e bukur nën ritmet e muzikës më të mirë si dhe nuk mund të mungonte Albana e cila ka qenë e pranishme për të pyetur garuesit rreth eksperiencave të tyre. Albana Ruçi
Aktorja e njohur Rita Lati rrëfen gjithçka rreth preferencave të saj për ekspozitën “Tie-In”!
TAR Exclusive 16:15 04/12/2021
Romina Ruda zbulon çdo detaj të realizimit të ekspozitës “Tie-In”!
TAR Exclusive 13:36 04/12/2021
Gjithçka që duhet të dini rreth ekspozitës “Tie-In”!
TAR Exclusive 13:35 04/12/2021
A ka diskriminim midis shkrimtarëve djem dhe atyre vajza?!
TAR Exclusive 21:11 02/12/2021
Në cilat raste autori i një libri është gjykues i keq?
TAR Exclusive 21:11 02/12/2021
A ka moshë letërsia?!
TAR Exclusive 21:00 02/12/2021
Pse libri është më i bukur dhe i pëlqyer sesa filmi?
TAR Exclusive 20:46 02/12/2021