Live From Tirana

Gent Bejko flet për jetën e re në Kanada

Gent Bejko, aktori i njohur, i cili ka patur dhe një sërë rolesh në show-n e humorit “Portokalli”, rrëfen për fillimet e jetesës në Kanada. Sa e vështirë ka qenë dhe a ka rezultuar e suksesshme, ai flet më shumë për mikrofonin e “Live From Tirana” në “Top Albania Radio”.

Ksenja Shoshaj
Klodiana Vata
Danko DJ