GinTonic De Colonial/ Një coctail që nuk duhet humbur kurrësesi!
Happy Hour • 16:24 09/05/2022
Të krijosh një "Gin Tonic" duket e thjeshtë por në qoftë se duam të krijojmë diçka të veçantë ku të bashkojmë fragrancat e frutave të freskëta, frutave të thata, aromave të ndryshme me fragrancën e Gin-it të zgjedhur dhe ujit tonik nuk është aq e lehtë. Kështu që ne kemi krijuar një 'Colonial Gin Tonic' të komplikuar, të bukur dhe të shijshëm. Top Albania Radio Ilir Dushkaj
Blue Blood/ Ky cocktail do t’ju sjellë verën që tani!
Happy Hour 10:31 11/05/2022
Rama V/Një coctail i krijuar nga një super eksperiencë!
Happy Hour 18:04 10/05/2022
GinTonic De Colonial/ Një coctail që nuk duhet humbur kurrësesi!
Happy Hour 16:24 09/05/2022
Fratenité Negroni/ Një coctail i cili do t’ju mbesë gjatë në mendje!
Happy Hour 19:54 15/04/2022