Gjergj Kaçinari zbulon për TAR në ‘Spring Festival’ se kur do sjellë diçka të re për të gjithë ne!
TAR Exclusive • 18:21 17/05/2022
Një prej festivaleve më të bukur outdor të ndodhur ndonjëherë në Tiranë i erdhi fundi. "Spring Festival Tirana" bëri bashkë shumë artistë të njohur të cilët dhuruan super performaca dhe sollën në skenë disa prej hiteve më të dëgjuara. Nuk ngurruan që të jepnin edhe një intervistë ekskluzive për Top Albania Radio sigurisht! Albana Ruçi Gjergj Kaçinari
Grupi “Krojet e Velçës” në një intervistë ekskluzive për TAR!
TAR Exclusive 15:08 28/06/2022
Deklarata që trazoi rrjetin, reagimet e Zhaklinës dhe Fifit!
TAR Exclusive 19:30 24/06/2022
Interpretimi i Ndriçim Xhepës në eventin e ‘Shtëpisë Studio Kadare’!
TAR Exclusive 20:53 15/06/2022
Interpretimi i Arben Derhemit dhe Olta Dakut në eventin e ‘Shtëpisë Studio Kadare’!
TAR Exclusive 20:52 15/06/2022
Interpretimi i sopranos Erinda Agolli në eventin e ‘Shtëpisë Studio Kadare’!
TAR Exclusive 20:51 15/06/2022
Një event që nuk duhej humbur ai i ‘Colour Day Festival’!
TAR Exclusive 10:03 15/06/2022
CryJaxx i ‘vunë flakën’ skenës së “Colour Day Festival”!
TAR Exclusive 15:00 14/06/2022