Gjithçka që duhet të dimë për ceremoninë e ndarjes së çmimeve “Golden Globes 2023”!
@ the Movies • 11:25 14/01/2023
"At The Movies" sjell në vëmendjen e publikut ceremoninë e 80-të të ndarjes së çmimeve "Golden Globes 2023". Kush triumfoi dhe çfarë veshën yjet, ja gjithçka që duhet të dini... Edi Hallaçi Edea Demaliaj Dj XXL
Gjithçka që duhet të dimë për Oscars 2023!
@ the Movies 09:07 28/01/2023
Zbuloni filmin më të ri të Cineplexx që nuk duhet ta humbisni!
@ the Movies 09:04 28/01/2023
“At The Movies” ju sugjeron serialet më të ndjekur në Netflix!
@ the Movies 11:18 21/01/2023
Zbuloni filmat më të rinj që po transmetohen në Cineplexx!
@ the Movies 11:16 21/01/2023
Gjithçka që duhet të dimë për ceremoninë e ndarjes së çmimeve “Golden Globes 2023”!
@ the Movies 11:25 14/01/2023
Zbuloni premierat e fundit të Cineplexx dhe pse nuk duhet t’i humbisni kurrsesi!
@ the Movies 11:23 14/01/2023
Njihuni me filmat më të vlerësuar të vitit që po lëmë pas!
@ the Movies 09:49 31/12/2022