Gjithçka që duhet të dimë për “DokuFest” na e tregon producentja e tij Alba Çakalli!
@ the Movies • 12:29 30/07/2022
E ftuar në "At The Movies" ka qenë producentja e "DokuFest", Alba Çakalli. Ajo ka treguar gjithçka në lidhje me përgatitjet e fundit për festivalin. Alba Çakalli Arta Sinamati Edi Hallaçi Dj Wizii
Gjithçka që duhet të dini për Margot Robbie dhe karrierën e saj kinematografike!
@ the Movies 07:58 27/05/2023
Zbuloni filmat më të rinj të Cineplexx!
@ the Movies 07:57 27/05/2023
Njihuni me Top 5 filmat që priten të dalin premierë këtë verë!
@ the Movies 10:59 20/05/2023
Çfarë të shohim këtë javë në kinema? Ja premierat e Cineplexx!
@ the Movies 09:57 20/05/2023
Makina sportive, muzikë, pije e dhurata/Eventi i organizuar nga Cineplexx për filmin “Fast X”!
@ the Movies 10:32 13/05/2023
Gjithçka që duhet të dimë mbi filmin e ri “Fast X”!
@ the Movies 10:27 13/05/2023
Serialet më të mira në Netflix që do t’ju mbajnë të gozhduar pas ekranit!
@ the Movies 09:16 06/05/2023