Gjithçka rreth albumit më të ri “EUDAIMONIA” e tregon vetë KOKA në TAR!
Live From Tirana • 15:09 24/09/2022
E ftuar në emisionin “Live From Tirana” ka qenë KOKA artistja e cila së fundmi ka nxjerrë në treg albumin e saj më të ri “EUDAIMONIA”. Nëpërmjet lidhjes telefonike ajo ka treguar gjithçka rreth albumit të saj më të ri. KOKA Elios Shuli Wizii Dj
Fiona Dinollari për TAR/Sa të interesuar janë të rinjtë për integrimin në Bashkimin Europian?!
Live From Tirana 08:50 01/02/2023
Stomatologia Arisa Bidaj: “Ja sa tregon buzëqeshja për personalitetin tonë…”
Live From Tirana 09:00 31/01/2023
Disa fakte që mund të mos i keni ditur më parë mbi Madonna-n!
Live From Tirana 08:59 31/01/2023
Si kanë ndryshuar shifrat e ndjekësve në Instagram të banorëve të “Big Brother VIP” për këtë javë!
Live From Tirana 08:57 28/01/2023
Ekskluzivisht për TAR Klint Çollaku tregon më shumë për këngën e tij të re “Shihemi n’kujtime”!
Live From Tirana 15:07 27/01/2023
Alandy dhe Young Zerka na zbulojnë çelësin e suksesit të tyre!
Live From Tirana 15:16 26/01/2023
“Luiz Ejlli fiton kandidaturën për deputet”, Elton Tozaj komenton banorët e “Big Brother VIP”!
Live From Tirana 09:27 26/01/2023