Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
“Gjykohemi se nuk marrim vesh nga futbolli, ne nuk jemi specialiste…”/Sabina Mete rrëfehet për TAR!
Live From Tirana • 14:43 22/10/2021
Ditën e djeshme në emisionin “Live from Tirana” ishte e ftuar gazetarja sportive Sabina Mete. Duke u nisur rreth një studimi për llojin e mashkullit që femrat tërhiqen me shumë e duke listuar karakteristikat që e veçojnë partnerin ideal të një vajze, Sabina i komenton të gjitha… Ksenja Shoshaj Sabina Mete Danko Dj
“Ne kemi problem me kulturën e heshtjes”/Drejtësia sociale në Shqipëri nga sytë e Ervin Muços!
Live From Tirana 11:54 02/12/2021
Sa e duan shqiptarët punën vullnetare? Pedagogia Fiona Todhri na rrëfen më shumë!
Live From Tirana 11:52 02/12/2021
Drejtësia sociale në Shqipëri, Fiona Todhri tregon si e gjejnë të rinjtë këtë koncept!
Live From Tirana 11:51 02/12/2021
Ekskluzivisht për TAR, Brisilda Taço tregon paragjykimet që e kanë përndjekur gjithë jetën!
Live From Tirana 11:40 02/12/2021
Gentian Vocaj tregon se çfarë e ngarkon trafikun në Tiranë dhe si të marrin masa qytetarët!
Live From Tirana 10:36 01/12/2021
“Jemi një qytet në depresion”/ Denis Dyrnjaja tregon se si ka ndryshuar Tirana ndër vite!
Live From Tirana 10:35 01/12/2021
Vesel Kurtishaj tregon të preferuarin brenda shtëpisë së BBV e deri te marrëdhënia Beatrix-Donald!
Live From Tirana 12:35 30/11/2021